Zodziu po metu grojimu akustine gitara nutariu pirkt elektrine.
Siek tiek pasiziurejes nusprendziau kaina iki 1500lt nusprendziau pirkt:
Ibanez GRG-170DX
Boss DS-1 Distortion'a
Tik neapsisprendziu koki ampa imti"
behringer ac108 15w
ar line 6 spider 3 15w
jei turit kokiu pasiulimu ar zinot geresniu 15w ampu parasykit
Rock on!
Nu nedaug ka pasako kiek uzsienio forumuose skaiciau tai dauguma raso, kad geras.
O kitur blogas...Aisku galiu jo neimti, bet koki kita pasiulykit tada, man efektai ant ampo nelabai svarbu gali but tik koks reverb arba nk, nes tam pedalus pirksiu man svarbu, kad tik ampas gerai skambetu ir nebutu koks sh.
Nepatarciau as tau to cube15 pirkt. Bus visiskas skaitmeninis garsas. Geriau nusipirk hughes and kettner ar koky laney arba orange . manau kokybe ir garsas butu zymei geresni.
Nepatarciau as tau to cube15 pirkt. Bus visiskas skaitmeninis garsas. Geriau nusipirk hughes and kettner ar koky laney arba orange . manau kokybe ir garsas butu zymei geresni.
nu kazinau seip geri atsiliepimai apie ta cube15x, nu tada dar paziuresiu
Paziurejau yra LANEY LG20-R uz 82 eur ir yra ORANGE CRUSH15R uz 102 eurus
laney tai nezinau jei sakot, kad geras galiu imt.Man svarbu gerai skambetu tokio tipo grupiu dainos kaip Slipknot,System of a down,Limp Bizkit,Linkin park...O orange man kazkaip juokingai atrodo toks orandzinis stovetu kambary visiskai ne i tema
Na, uz 100 euru kubas kaip slipknot ar SOD ir pan tikrai neskambes ir geriau situs fantastinius lukescius ir vilti iskart paskandink.
Kad skambetu panasiai, tau reikia kaip minimum lempines gitarines galvos (stiprintuvo) uz, sakykim, 1000-3000 EUR na ir koloneles bent jau 2x12 (2 dinamikai po 12 coliu), kuris irgi, manau, kazkur 300-1000 EUR gali kainuot, priklausomai nuo gamintojo, modelio ir ar nauja/nenauja pirksi. Na, o tada ir gitareles reikia atitinkamos, laidu, noise geito ir pan
o as vis savo tos pacios idejos laikausi. geriausias garsas uz pigiausia kaina Vox amplug metall (arba koks kitas is tos serijos) - kur nori prijungi ir skamba labai gerai (kaip uz 140 lt) o visi tie kubeliai papigiakai tik del vaizdo - pats turejau visokiu ir ZINAU. Jau tada lempini imti... o jis ir kainuoja. Galim susilazinti - prijunk savo (tariamaji) laneju mazyli ir mano voxiuka pirpaliuka (tik prie kokiu kad ir kompiniu kolonkiu) ir kieno drive'as tave uzves.
Na, uz 100 euru kubas kaip slipknot ar SOD ir pan tikrai neskambes ir geriau situs fantastinius lukescius ir vilti iskart paskandink.
Kad skambetu panasiai, tau reikia kaip minimum lempines gitarines galvos (stiprintuvo) uz, sakykim, 1000-3000 EUR na ir koloneles bent jau 2x12 (2 dinamikai po 12 coliu), kuris irgi, manau, kazkur 300-1000 EUR gali kainuot, priklausomai nuo gamintojo, modelio ir ar nauja/nenauja pirksi. Na, o tada ir gitareles reikia atitinkamos, laidu, noise geito ir pan
Sekmes!
Ajajai stopke tikrai manau kad mazam kambary su 15w kubu metalas tikrai imanomas gal ne toks pat garsas kaip originalu bus bet tikrai imanoma.Gal tu daugiau patyres,bet as ir pazistamu turiu kurie groja tokias dainas su 15w kubais namuose ir kokybe visai gera...
uz 1000-3000 eur galima normalu mini koncertu kuba nusipirkt
Prasyciau nepainioti terminu: garso (garsumo) ir tono (skambesio) - tai skirtingos savokos.
Garsumo kambary tau nereikia, bet gero metalinio tono tikrai su jokiu kubeliu uz 100 EUR neisgausi.
Prasyciau nepainioti terminu: garso (garsumo) ir tono (skambesio) - tai skirtingos savokos.
Garsumo kambary tau nereikia, bet gero metalinio tono tikrai su jokiu kubeliu uz 100 EUR neisgausi.
gal ir nebus bet vistiek kazkas turetu iseit panasaus... beginneriui su elektrine gitara ne taip svarbu... veliau kam nors geresniam susitaupysiu
Ir nusprendziau pirkt ORANGE CRUSH 15 R.
"And no one's going to stop me muahahahah!"
Taip, panasaus kazkas bus, tik cia jau labai subjektyvus pasakymas, panasiai, kaip pasakymas, kad Zaporozietis panasus i Mersedesa, nes abu jie - automobiliai.